ACTUALITATE 4 septembrie 2014

Misiuni ale jandarmilor la sfârșitul acestei săptămâni

de Székely Emőke | 62 vizualizări

În perioada 5-7 septembrie, jandarmii covăsneni vor lua măsurile necesare pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică, pentru buna desfăşurare a manifestărilor care vor avea loc la sfârşitul acestei săptămâni:

– la meciul de fotbal dintre echipele OSK Sfântu Gheorghe şi F.C. Zagon, ce se va disputa în data de 5 septembrie, cu începere de la ora 17.00 pe stadionul comunal Zagon.

– la Zilele Tineretului din Bazinul Baraolt ce se vor desfăşura în zilele de 5 şi 6 septembrie.

– la manifestările organizate pentru sărbătorirea Zilelor Oraşului Covasna ce vor avea loc în perioada 5-6 septembrie .

– la activităţile ce se vor desfăşura în cadrul Zilelor oraşului Întorsura Buzăului din perioada 5-7 septembrie şi la Festivalul folcloric „Ciobănaşul”.

Deoarece la aceste manifestări se preconizează prezenţa unui public numeros, pentru prevenirea incidentelor nedorite, Jandarmeria face următoarele recomandări: să fie atenţi la bunurile şi obiectele personale (genţi, poşete, bagaje etc.); să îşi asigure încuietorile portierelor la autoturisme; să respecte regulile stabilite de organizatori; să evite consumul excesiv de alcool, întrucât acesta este factorul favorizant şi declanşator al multor fapte de natură contravenţională sau penală; să acorde sprijin forţelor de ordine pentru îndeplinirea sarcinilor de asigurare a ordinii publice. Pentru sesizarea faptelor antisociale cetăţenii sunt rugaţi să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.