ACTUALITATE 27 aprilie 2012

Ministerul Mediului alocă 21 de milioane de lei pentru apă şi canalizare în patru comune din judeţ

de Székely Emőke | 41 vizualizări

Ministrul Mediului, Korodi Attila, s-a aflat ieri în vizită în judeţul Covasna.

Semnarea a patru contracte de finanțare a proiectelor de canalizare pentru patru localități din județ, dar și începutul unei campanii naționale de conștientizare a pericolului de poluare a apelor cu nutrienţi, l-au adus pe proaspătul ministru al mediului, Korodi Attila, în județul Covasna.

Patru comune vor avea canalizare

Primarii din Barcani, Brăduț, Estelnic și Ghelința au venit ieri la Consiliul Județean Covasna cu ștampilele și stilourile pregătite pentru semnarea contractelor de finanțare. Valoarea totală a proiectelor semnate este de 21 de milioane de lei. Ministrul i-a îndemnat pe primarii localităților beneficiare să demareze licitațiile în cel mai scurt timp astfel încât lucrările să înceapă anul acesta.

„Protecția mediului a reprezentat o preocupare primordială în județul Covasna. Cifrele vorbesc de la sine, așadar nu este vorba doar de o declarație gratuită. Dacă ne uităm la valorile investițiilor realizate prin Ministerul Mediului și Pădurilor, cifrele sunt elocvente. Valoarea totală a sumelor nerambursabile ajunse în ultimii ani în județul Covasna este de 718.813.000 lei” – a declarat managerul județului Covasna, Klárik László.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.