ACTUALITATE 7 martie 2012

Meci de futsal cu încăierări

de Székely Emőke | 73 vizualizări

La derby-ul local dintre FC Sepsi şi KSE Târgu-Secuiesc a fost nevoie de intervenţia oamenilor de ordine pentru a calma jucătorii.

Derby-ul covăsnean dintre echipele de futsal FC Sepsi Sfântu Gheorghe și KSE Târgu Secuiesc s-a bucurat de mare interes, în Sala Sporturilor „Szabó Kati” venind peste 800 de spectatori, printre ei numărându-se și președintele CJ Covasna, Tamás Sándor, susținător al echipei oaspete, și primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Árpád, care s-a bucurat la fiecare gol al gazdelor.

Partida contând pentru etapa a 14-a a Diviziei A la futsal a fost nelipsită de conflicte, în prima repriză fiind nevoie de intervenția oamenilor de ordine pentru a calma jucătorii celor două echipe, care erau la un pas de bătaie generală. Totul a pornit de la un fault comis de Mánya asupra unui jucător din echipa oaspete, după care în doar câteva secunde au intrat pe teren jucătorii de rezervă ai ambelor echipe, fiecare susținându-și dreptatea prin scandal și încăierare. Antrenorul Tót Csaba a cerut imediat time out pentru ca sportivii să se mai liniștească.

Scorul a fost deschis de Máté, iar la pauză avantajul gazdelor era de două goluri, mulțumită reușitei lui Burciu. Brașoveanul a avut o evoluție excelentă, reușind un hattrick până la finalul partidei. Meciul a fost câștigat de gazde cu scorul de 7-1, marcatorii FC Sepsi fiind Mate, Burciu (3), Mánya, Bocz și Țicalo. Golul de onoare al celor din Târgu Secuiesc a fost marcat de Cășuneanu.

Etapa următoare, FC Sepsi va primi vizita liderului City Us Târgu Mureș, partida având loc marți, iar KSE va juca vineri acasă contra DAVA Deva.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.