ACTUALITATE 25 iunie 2014

Mădălin Guruianu își dorește funcția de președinte al Comisiei de Tineret și Sport

de Székely Emőke | 155 vizualizări

Consilierul local Mădălin Guruianu va candida pentru funcția de președinte al Comisiei de Tineret și Sport din cadrul Consiliului Local Sfântu Gheorghe, după ce actualul președinte, Nemes Előd, își va prezenta demisia în cadrul ședinței ordinare ce va avea loc joi. Nemes va părăsi Consiliul Local Sfântu Gheorghe, iar locul lui va fi ocupat de Váncsa Albert (PPMT).

Îmi exprim dorința de a prelua președinția acestei comisii, și sper ca și colegii mei să mă susțină. De câteva luni propun acest schimb, pentru că noi credem foarte mult în competența oamenilor și nu în posturile oferite unui partid. De exemplu, doamna Marilena Profiroiu a fost susținută ca președinte al Comisiei Juridice pentru că are o experiență vastă în domeniul juridic. În momentul în care ea și-a dat demisia din motive strict profesionale, le-am propus colegilor de la UDMR să facem un schimb de comisii, să treacă la ei Comisia Juridică dacă au mai multă experiență în această zonă, iar noi să preluăm Comisia de Tineret și Sport. Nu s-a întâmplat până acum, dar sper ca acest demers să fie de bun augur și să nu ne cramponăm în ideea că postul de președinte de la Comisia Juridică este al PNL-ului, propuneți pe cineva, pentru că nici eu, nici Corina Bote nu ni-l dorim, și nu credem că este normal să fii președintele unei comisii în momentul în care nu ai experiența” – a declarat Mădălin Guruianu.

Tot legat de Consiliul Local, acesta a spus că în opinia lui echipele de baschet și futsal din Sfântu Gheorghe ar fi trebuit premiate în Consiliul Local pentru că ambele au jucat finala Cupei României, lucru important pentru un oraș mic precum Sfântu Gheorghe. De asemenea ar fi trebuit premiat și directorul Teatrului „Tamási Áron”, Bocsárdi László, al cărui mandat a expirat, iar consilierii locali vor vota joi despre concursul de ocupare a acestui post.

„Cred că ar trebui să apreciem mai mult valorile din acest oraș. Domnul Bocsárdi László de la Teatrul Tamási Áron a luat premiul UNITER, după care am propus să fie premiat măcar simbolic în cadrul CL, dar nici asta nu s-a întâmplat” – spune Guruianu, adăugând că speră că Bocsárdi va da concurs pentru încă un mandat la șefia Teatrului „Tamási Áron.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
incze.erno, 29 iunie 2014
sa si vrea la masa acasa ca netesita multe instruire poate mai multa ca aici in judeti.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.