ACTUALITATE 22 septembrie 2011

Lucrări rapide la Piaţa Mihai Viteazul [VIDEO]

de Monica Vrânceanu | 86 vizualizări

Primarul dă asigurări că Ziua Naţională din acest an va fi sărbătorită într-o locaţie nouă ca înfăţişare.

Primarul mun. Sfântu-Gheorghe, Antal Arpad, promite că Piața Mihai Viteazul va fi finalizată în proporție de aproape 90% până la finele acestui an, astfel că românii își vor putea sărbători Ziua Națională, 1 Decembrie, într-o locație nouă ca înfățișare. Antal Arpad s-a arătat mulțumit de faptul că lucrările de reabilitare și modernizare decurg foarte repede la Piața Mihai Viteazul, primarul susținând că aceasta va fi cu siguranță finalizată în 2012. Până atunci însă, de acest 1 Decembrie românii nu vor mai dansa Hora Unirii în noroi, deoarece modernizarea Pieței decurge cu pași repezi... ba chiar prea repezi, ceea ce ar putea afecta calitatea lucrărilor.

”Este adevărat, lucrările sunt foarte avansate la Piața Mihai Viteazul, ceea ce este mulțumitor, desigur. Din păcate, ritmul rapid poate duce uneori la pierderea calității și tocmai din cauza asta mă voi deplasa în Piață în următoarele zile pentru a analiza la fața locului dacă nu cumva unele lucruri sunt făcute superficial”, a explicat primarul.

Acesta a ținut să menționeze că a primit unele semnale cu privire la eventuale nereguli în ceea ce privește lucrările de reabilitare la Piață, drept pentru care dorește să se convingă singur de bunul mers al lucrurilor. Antal nu a ascuns faptul că dacă va descoperi neregului, va dispune refacerea acelor aspecte.

Lucrările de reabilitare a Pieței au fost reluate în primăvara acestui an, beneficiind de existența a 1,5 milioane de lei de la Ministerul Turismului și Dezvoltării și fiind prevăzut ca în acest an municipalitatea să mai primească un milion de lei, iar în 2012 încă un milion, de la același minister; la rândul lor, autoritățile locale contribuie și ele cu sume de bani pentru refacerea Pieței. Valoarea totală a proiectului reabilitării Pieţei Mihai Viteazul este de aproximativ 5 milioane de lei.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
gigi, 26 septembrie 2011
Sa mute si statuia de acolo. Langa biserica ortodoxa de pe strada Varadi.
tibi46, 23 septembrie 2011
E bine ca lucrarile se desfasoara,dar calitatea lasa de dorit,eu locuiesc in aceasta zona si ca pensionar(milionar in timp)ma uit cum calitatea lucrarilor de pavaj lasa de dorit,risipa de materiale citeste integral
vasi, 22 septembrie 2011
Primare,la dezvelirea statuii vei pune pamglici rosu-alb-verde?Asa sa ne faci sange rau si sa arati tu orasului ce om mare esti?Sau cel putin iti vei asuma si aceasta "victorie" sau citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.