ACTUALITATE 26 martie 2013

Locuințe ANL goale

de Székely Emőke | 496 vizualizări

Opt locuințe ANL din Sfântu Gheorghe așteaptă noii locatari după ce au rămas goale în toamnă

În timp ce zeci de familii așteaptă să primească o locuință ANL, la Sfântu Gheorghe câteva familii care au avut șansa de a primi un astfel de apartament nu se pot muta din cauza a două familii pe care Primăria nu reușește să le contacteze.

Opt locuințe ANL așteaptă noii locatari după ce au rămas goale în toamnă. Cei care au locuit în apartamentele respective au renunțat la contractele de închiriere pentru că după 5 ani chiria a crescut de la 78 la 350-400 de lei pe lună.

Problemele celor care așteaptă să se mute și nu pot sunt date de două familii pe care Primăria Sfântu Gheorghe nu le poate anunța pentru că pur și simplu nu dă de ele. „Familiile care se înscriu în programul ANL nu mai declară dacă și-au schimbat domiciliul, deși, fiind vorba de tineri care nu au o locuință proprie, acest lucru se întâmplă des. Momentan Primăria trimite scrisori de înștiințare la adresele din baza de date, însă nu e corect ca din pricina a două familii nici alții să nu se poată muta” – este de părere viceprimarul Tischler Ferenc.

La ora actuală pe lista de așteptare sunt 53 de familii, iar primele 8 dintre acestea se vor muta în casă nouă… când toată lumea va fi găsită.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.