ACTUALITATE 16 martie 2014

Locatarii căminului de bătrâni din Sfântu Gheorghe vor planta copaci

de Székely Emőke | 208 vizualizări

Cinci puieți vor fi plantați marți de locatarii Căminului de Bătrâni „Zathureczky Berta” din Sfântu Gheorghe. Ideea le aparține chiar persoanelor în vârstă, care doresc să arate că în ciuda vârstei pot fi persoane active și folositoare pentru societate.

Motto-ul evenimentul este „Pentru un mediu mai sănătos, mai verde”, iar conducerea căminului speră că plantarea copacilor va fi un exemplu urmat și de alții.

„Mesajul plantării copacilor este acela că și persoanele în vârstă pot rămâne membri activi ai societății. Pentru acest lucru trebuie să reformăm imaginea creată despre bătrâni, trebuie să punem în practică zi de zi principiile bătrâneții active. Trebuie să învățăm să motivăm oamenii pentru ca aceștia să adopte o conduită și un mod de viață prin care bătrânețea poate fi într-adevăr activă. Bătrânețea poate fi o etapă activă și productivă a vieții în cazul în care primește motivare și sprijin de la cei din jur” – a declarat directoarea căminului, Klárik Mária.

Plantarea copacilor va avea loc marți de la ora 10 la Căminul de Bătrâni „Zathureczky Berta” de pe bulevardul Grigore Bălan nr. 31.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
trianon, 17 martie 2014
Mai bine sa planteze copaci in locul padurilor furate de oamenii"cinstiti" din judet.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.