ACTUALITATE 13 ianuarie 2013

La Sfântu Gheorghe, anul acesta începe construirea parcării subterane

de Székely Emőke | 109 vizualizări

La Sfântu Gheorghe, anul acesta începe construirea parcării subteranePrimăria Sfântu Gheorghe nu a reușit să obțină finanțare europeană pentru construirea parcării subterane din oraș, dar cu toate acestea lucrările vor începe în acest an, fiind suportate din alte fonduri.

„Dat fiind faptul că este vorba de o lucrare complexă, vom lucra în două tranșe. Anul acesta vom începe lucrările în fața Prefecturii, a Consiliului Județean, urmând ca pe partea cealaltă din Piața Libertății, în apropierea Liceului „Székely Mikó”, să lucrăm doar anul viitor. Vom încerca să efectuăm lucrările în așa fel încât să creăm cât mai puțin deranj locuitorilor” – a declarat primarul Antal Árpád.

În legătură cu sursa de finanțare a acestui proiect, Antal spune că mai au timp pentru găsirea de soluții pentru că termenul de finalizare a parcării subterane este 2015. Acest proiect face parte din planul integrat de dezvoltare, însă această parte a planului nu a primit aviz favorabil pentru finanțare europeană. Valoarea investiției nu este deloc mică, se ridică la două milioane de euro, iar Antal speră că vor obține finanțare guvernamentală pentru realizarea ei.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.