ACTUALITATE 6 martie 2014

Jandarmii, în misiune la evenimentele sportive

de Monica Vrânceanu | 113 vizualizări

Sfârşitul acestei săptămâni se anunță a fi unul plin de misiuni pentru jandarmii covăsneni, care vor trebui să asigure liniștea și ordinea publică în cadrul unor evenimente sportive. Astfel, jandarmii vor fi prezenți vineri la meciul de fotbal dintre FC Zagon şi Argeşul Piteşti, care se va disputa în Zagon începând cu ora 15.00.

Sâmbătă, jandarmii vor supraveghea meciul de fotbal dintre Păpăuţi şi Atletico Bradu – care se va disputa în Păpăuţi începând cu ora 15.00; meciul de futsal dintre KSE Târgu Secuiesc şi CSMS Iaşi – care se va desfăşura la Sala Polivalentă din Târgu Secuiesc începând cu ora 18.00; meciul de futsal dintre echipele FC Sepsi şi Clujana Cluj Napoca, ce se va desfăşura la Sala Sporturilor „Szabó Kati” din Sfântu Gheorghe, începând cu ora 18.00.

„Participanţilor la manifestările organizate în această perioadă le recomandăm să evite consumul excesiv de alcool, să supravegheze îndeaproape comportamentul copiilor, să acorde o atenţie sporită modului de păstrare şi asigurare a bunurilor şi obiectelor personale şi să semnaleze prompt forţelor de ordine orice comportament contrar normelor legale de convieţuire socială sau bunelor moravuri”, a atras atenția purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi Covasna, Petronela Corodeanu.

Aceasta a reamintit că oamenii pot apela cu încredere, în orice situaţie, la ajutorul jandarmilor prezenţi la evenimentele publice şi că intervenţia acestora poate fi solicitată inclusiv prin apelarea numărului unic de urgenţă 112.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.