ACTUALITATE 7 iunie 2022

Jandarmii covăsneni au premiat un elev pentru rezultatele obținute la învățătură

de David Leonard Bularca | 855 vizualizări

Reprezentanți ai Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) Covasna au fost prezenți vineri, 3 iunie, la Școala Gimnazială „Romulus Cioflec”, din Araci, unde au premiat un elev care a obținut rezultate bune la învățătură, se arată într-un comunicat de presă transmis redacției noastre. 

„Alături de școală în comunitate – o tradiție:

A devenit o tradiție să fim prezenți la sfârșit de an școlar să premiem performanța elevilor covăsneni. Astăzi (n. red.: vineri) vom fi la Școala Gimnazială ,,Romulus Cioflec” Araci. Suntem prezenți la această școală, pentru a recompensa un elev care a obținut rezultate bune în anul școlar 2021-2022, care este pe cale de a se încheia. Pentru că noi apreciem și susținem perseverența elevilor, îl premiem pe acest tânăr ambițios și îi adresăm felicitări pentru efort, perseverență, încredere, cât și pentru rezultatele obținute”, au transmis reprezentanții IJJ Covasna. 

„Să aveți convingerea că școala vă pregătește pentru viață, punând în valoare întregul vostru potențial intelectual și afectiv, omul educat având întotdeauna șansa integrării optime în viața socială și succesul profesional”, a spus colonel Adrian Nichifor. 

În final, jandarmii covăsneni i-au felicitat pe toți elevii premiați, în mod special pe Damian Coșcodar, pentru performanța sa. 

„Felicităm cu această ocazie premianții și le apreciem efortul, iar noi jandarmii covăsneni îl felicităm pe elevul Coșcodar Damian, care s-a remarcat prin rezultatele bune la învățătură, și îl asigurăm că noi apreciem și susținem performanța! Felicitările noastre, Coșcodar Damian”, se mai arată în comunicatul de presă.

Felicităm și noi toți elevii covăsneni care au încheiat cu bine încă un an școlar și le dorim succes la examene – dacă este cazul – și, desigur, vacanță plăcută! 

Sursa foto: IJJ Covasna 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.