ACTUALITATE 30 decembrie 2021

Învățătoarea Doina Gheorghincă, premiată în cadrul Superlativelor CovasnaMedia.ro

de Iulia Drăghici - Taraș | 1570 vizualizări

Trofeul pentru „Declarația anului”, decernat în cadrul campaniei Superlativele CovasnaMedia.ro, a mers anul acesta la învățătoarea Colegiului Național „Mihai Viteazul” din Sfântu Gheorghe, Doina Gheorghincă.

Un dascăl trebuie nu numai să asculte copilul, dar să îl și audă au fost cuvintele care le-au mers la suflet votanților superlativelor. Declarația a fost inclusă într-un interviu pe care învățătoarea cu o carieră de peste 40 de ani l-a dat la începutul anului, în contextul în care se pregătea să preia o nouă clasă de învățăcei.

„Chiar am rămas impresionată, surprinsă, nu mă așteptam ca declarația mea să intre în „competiția” asta. Cred că oamenii au simțit că am fost sinceră și că am spus exact ceea ce simt eu și ceea ce cred despre tot ce se întâmplă în lumea copiilor, în perioada asta în care suntem. Probabil am ajuns și la sufletul părinților, să spun așa, asta cred că a contat mai mult și am văzut și faptul că au venit și destul de mulți spre noi, s-au îndreptat spre colegii de la „Mihai Viteazul””, ne-a împărtășit învățătoarea după evenimentul în care am decernat premiile.

Am profitat de ocazie și am rugat-o pe învățătoarea cu o carieră atât de bogată să ne ofere încă un sfat pentru părinții covăsneni: „În primul rând să aibă răbdare, să fie deschiși la tot ce li se oferă, să aleagă, dar să se gândească în primul rând dacă copilul lor este potrivit pentru ce vor să aleagă, să vadă dacă copilul se pliază pe cadrul didactic respectiv, să facă întâi cunoștință cu învățătorul”, a transmis aceasta.

Aproape 2.700 de voturi au decis Superlativele CovasnaMedia.ro, în perioada 11 – 18 decembrie.

Câștigătorii au fost pe 22 decembrie la redacția Observatorul de Covasna din Sfântu Gheorghe, unde au primit felicitările noastre, o diplomă și câte un trofeu creat special pentru acest eveniment.

„Superlativele CovasnaMedia” este o campanie cu tradiție a publicației Observatorul de Covasna și un prilej de a aduce împreună comunitatea din jurul acestui ziar, rămas singurul cotidian de limbă română din județ.

Foto: Volker Vornehm.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.