ACTUALITATE 12 ianuarie 2012

Înghesuială la taxe și impozite

de Székely Emőke | 62 vizualizări

Luni a fost prima zi în care contribuabilii din Sfântu Gheorghe și-au putut plăti dările către bugetul local. Viceprimarul Bálint József a declarat că în prima zi s-au prezentat la ghișee peste 500 de persoane, iar marți numărul plătitorilor a crescut la 600. Astfel au intrat în bugetul local 60.000-70.000 lei pe zi, sumă ce stă departe de recordul de anul trecut, când au fost zile în care s-au încasat chiar și 150.000 lei din taxe și impozite.

Plătitorii conștiincioși se împart în două tabere. Cei mai mulți sunt pensionari, care an de an își achită dările în primele zile ale anului, iar cea de a doua categorie se înghesuie pentru a prinde reducerile aplicate. Vă reamintim că beneficiați de 10% reducere dacă vă plătiți impozitele pe imobile și mașini în lunile ianuarie și februarie, iar dacă plătiți în luna martie, reducerea este de 5%.

Bálint József a spus că din cauza numărului redus de personal, biroul de pe Bulevardul Grigore Bălan va funcționa numai la sfârșitul lunii februarie. De asemenea, angajații de la taxe și impozite se vor deplasa în comunele Chilieni și Coșeni numai în cazul în care acolo se vor aduna cel puțin 50 de persoane care vor să își plătească dările.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.