ACTUALITATE 19 martie 2015

În Sfântu Gheorghe se lucrează pe mai multe planuri

de Székely Emőke | 805 vizualizări

Una dintre cele mai supărătoare străzi la ora actuală în Sfântu Gheorghe este strada Berzei, în cazul căreia lucrările de modernizare au fost oprite odată cu venirea iernii, și de atunci strada ba e deschisă, ba nu, și chiar și când e deschisă, e plină ori cu praf, ori cu noroi. Situația va fi remediată în curând, promite primarul Antal Árpád.

„Pe timpul iernii au executat lucrări de plombare cu asfalt rece, însă în câteva zile, dacă vremea ne va permite, vom începe lucrările de asfaltare în mai multe străzi, printre care și strada Berzei sau strada Váradi József, unde lucrările au fost oprite în toamnă” – a declarat Antal Árpád.

Acesta a adăugat că lucrările se desfășoară conform planului și la Cinema „Arta”, precum și la arena sportivă. „În cazul arenei construcția a ieșit deja din pământ, fundația fiind terminată. În cazul acestei lucrări avem termen de finalizare sfârșitul anului viitor, ordonanța de guvern referitoare la această investiție prevede termen de execuție de 24 de luni. Sper că în 2017 echipa de baschet să câștige Cupa României în această arenă” – a precizat primarul Antal Árpád.

Se lucrează și la stadionul mic, unde o parte din baza sportivă va putea fi folosită anul acesta, precum și la parcul industrial. În ceea ce privește situația Hotelului „Bodoc”, primarul spune că soarta acestuia se va decide în câteva săptămâni.

„Așteptăm definitivarea planului de proiecte europene pentru perioada 2014-2020, să vedem dacă putem depune un proiect pentru reabilitarea hotelului. Scopul administrației publice este acela de a avea acest hotel și nu de a-l da unui investitor. Avem un plan A, unul B, unul C, să vedem pe care îl vom pune în aplicare. Dacă va fi posibil să depunem noi un proiect, atunci asta vom face” – explică Antal.

Acesta a spus că angajații Primăriei au început și lucrările de toaletare a copacilor, iar în locul celor care s-au rupt, plantează copaci noi.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
erika, 20 martie 2015
Str canapei sus nu la oras este acolo nu puneti asfalt sunt postas nu se poate circula rusine si acolo tot oameni stau
pitagora, 20 martie 2015
Si copacii din parcul central s-au rupt? Cand e gata pista pentru biciclisti pana la Campul Frumos promisa acum un deceniu ? Si cand dispar toate "inventiile " zise opere de arta si alte panouri citeste integral
R, 20 martie 2015
pe str Tigaretei cite luni trebuie sa mai suportam cele 3 santuri transversale neplombate?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.