ACTUALITATE 20 decembrie 2012

Împachetarea cadourilor – trendurile acestui sezon

de Székely Emőke | 574 vizualizări

Împachetarea cadourilor – trendurile acestui sezonÎn preajma sărbătorilor nu doar cumpărarea cadourilor ne poate da bătăi de cap, ci și împachetarea acestora. Ca și în multe alte domenii, și aici sunt trenduri, anul acesta alte culori și alte forme de împachetat fiind la modă faţă de anul trecut.

Kovács Eszter este studentă la Facultatea de Arte și în timpul liber conduce un club de creativitate în cadrul căruia ea și prietenii ei împărtășesc pe internet cele mai noi și mai ingenioase idei în materie de creativitate. „Pentru mine împachetarea cadourilor este foarte importantă și mi se pare la fel de plină de surprize ca și cadourile în sine. Dacă primesc un cadou împachetat frumos, știu că acea persoană mi-a acordat atenție. Importanța împachetării o înțelegem mai bine dacă ne gândim la desene animate, unde vedem că darurile, cutiile frumos împachetate au un farmec aparte. De aceea îmi place și mie să împachetez, să ascund darurile în haine frumoase” – spune Eszter.

Tânăra ne-a spus și care sunt trendurile din acest sezon. „Anul acesta banala hârtie de ziar și fotografiile vechi sunt la modă. Împachetăm cadoul în hârtie de ziar alb-negru, apoi îl legăm din jur împrejur cu o panglică colorată. O altă metodă în pas cu moda este împachetarea darurilor în hârtie natur și legarea lor cu o sfoară. Ca și decorare putem folosi vâsc sau alte plante, de exemplu, uscate” – spune Eszter.

Dacă doriți să obțineți sfaturi de la un specialist în domeniu, pe Eszter și colega ei Búzási Andrea le veți găsi joi și vineri între orele 16-20 la cafeneaua Huhuu unde vor ține un workshop.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.