ACTUALITATE 22 septembrie 2016

Handbalistele Sepsi SIC încep sezonul cu un meci greu

de Sever Ioan Miu | 734 vizualizări

Duminică, 25 septembrie, Sala Sporturilor Szabo Kati din Sfântu Gheorghe găzduiește meciul de deschidere al sezonului de handbal 2016-2017 pentru ACS SEPSI SIC. Fetele le vor întâlni în primul meci pe handbalistele de la CSU Reșița.

„Duminică avem un meci greu în deschidere, cu Reșița, care anul trecut a terminat în fața noastră. Ne-au bătut la ele și am făcut egal acasă. Dar meciul cu ele a fost unul dintre cele mai bune de anul trecut, așa că și anul acesta sperăm să repetăm această «ispravă»”, ne-a declarat antrenorul Sepsi Sic, Vida Attila. „Anul trecut am terminat pe locul șapte. Anul acesta vrem să depășim această realizare, vrem să ajungem cel puțin la locul șase. Ne bazăm în special  pe handbaliste de aici, din Sfântu și din apropiere, mai avem trei jucătoare de la Târgu Secuiesc și cinci de la Brașov. Media de vârstă a jucătoarelor este între 19 și 20 de ani (...). În componența echipei sunt numai jucătoare tinere.

- Este un avantaj sau un dezavantaj?

- Este un dezavantaj, ne-ar prinde bine una-două jucătoare cu experiență, dar momentan nu avem posibilități să aducem astfel de  jucătoare”, ne-a mărturisit antrenorul.

Pentru finalul articolului, l-am rugat pe Vida Attila să transmită un mesaj cititorilor noștri și ne-a răspuns: „Așteptăm pe toată lumea cu drag și vom lupta, asta-i sigur, sperăm să și câștigăm!”.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.