ACTUALITATE 16 octombrie 2011

Handbal. Înfrângeri pentru CSM, egal pentru Bobowling

de Székely Emőke | 54 vizualizări

În cadrul etapei a cincea a Diviziei A la handbal masculin, echipa locală CSM Sfântu Gheorghe a primit vizita celor de la CS H&V Piteşti. Un meci dur, cu multe greşeli ale băieţilor conduşi de Viorel Bărbos, şi o echipă închegată a Piteştiului – iată ingredientele care au dus la o nouă înfrângere pentru echipa de handbal masculin a CSM-ului din Sfântu Gheorghe.

Oaspeţii au condus tot meciul, diferenţa de scor fiind uneori de peste zece goluri. Scorul la pauză a fost de 11-17, iar în partea secundă a partidei băieţii noştri s-au pierdut parcă pe teren, rarele sclipiri nefiind de ajuns nici pentru egalare, nici pentru victorie. La finele celor 60 de minute scorul a fost de 28-35. Pentru băieţi urmează o pauză de trei săptămâni.

Echipa feminină de handbal a CSM a fost şi ea învinsă, în deplasare la Sebeş. Antrenorul secund al echipei, Jancsó Gábor, a acuzat arbitrajul care a determinat ca fetele să joace cu frică. Scorul la pauză a fost de 13-5, iar cel final de 22-13. CSM Sfântu Gheorghe va juca următoarea etapă acasă, miercuri, de la ora 16, în compania echipei CSS Caracal.

Egal pentru Bobowling

Arbitrajul a fost unul discutabil şi la partida dintre Chimia Râmnicu Vâlcea şi Bobowling Sfântu Gheorghe, partidă care s-a terminat la egalitate, 27-27. Antrenorul secund al echipei, Szerző Árpád, a spus că egalarea echipei din Vâlcea a fost de fapt adusă de către arbitri, întrucât au acordat gazdelor o lovitură de la şapte metri după terminarea celor 60 de minute de joc. Bobowling va juca următoarea partidă pe teren propriu, miercuri de la ora 14 contra handbalistelor de la CSM Reşiţa.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.