ACTUALITATE 19 iulie 2011

Găsit înecat după trei zile

de Monica Vrânceanu | 60 vizualizări
Aproape trei zile au durat căutările în cazul uni bărbat care s-a înecat sâmbătă seară în lacul de acumulare de la Valea Crișului. Echipa de scafandri a Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Covasna a reușit ieri la amiază să găsească trupul lui K.A., în vârstă de 34 de ani. Bărbatul care s-a înecat la Valea Crișului era din Arcuș, iar potrivit primarului de aici, Mathe Arpad, tragica întâmplare a fost rezultatul

Aproape trei zile au durat căutările în cazul uni bărbat care s-a înecat sâmbătă seară în lacul de acumulare de la Valea Crișului. Echipa de scafandri a Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Covasna a reușit ieri la amiază să găsească trupul lui K.A., în vârstă de 34 de ani.

Bărbatul care s-a înecat la Valea Crișului era din Arcuș, iar potrivit primarului de aici, Mathe Arpad, tragica întâmplare a fost rezultatul unui accident. Mathe Arpad a declarat că omul era un înotător destul de bun și doar ghinionul a făcut să-și piardă viața în lac, fiind exclusă varianta unei sinucideri.

Foto: ISU Covasna

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.