ACTUALITATE 14 februarie 2012

Gala Sportivul Secolului nu va mai avea loc

de Székely Emőke | 47 vizualizări

În toamna anului trecut, Radio România Târgu Mureș și Direcția Județeană pentru Tineret și Sport anunțau împreună un concurs interactiv pentru public, în care oricine a putut vota sportivul secolului în județul Covasna. Votul s-a încheiat la sfârșitul lunii ianuarie, după care am fost anunțați că rezultatele vor fi date publicității în cadrul unei gale grandioase, unde vor fi invitați sportivi, antrenori și oficialități.

În cursul zilei de ieri am aflat că gala ce ar fi trebuit să aibă loc la Teatrul din Sfânntu Gheorghe, nu va mai avea loc. În schimb se va organiza o emisiune radio vineri între orele 18 și 20, în cadrul căreia vor fi anunțați câștigătorii. Reprezentantul Radio România Târgu Mureș, Aurel Rațiu, ne-a declarat că cei de la DJTS Covasna au vrut să amâne spectacolul, drept pentru care gala propusă nu se va mai ține.

Adminstratorul DJTS, Tischler Ferenc, spune că au propus amânarea galei pentru ca cele două părți (DJTS și Radio România Târgu Mureș) să cadă de acord asupra unor aspecte de organizare care nu au fost prea clare.

Concluzia e clară: organizatorii se ceartă, iar cei mai buni sportivi din județul Covasna primesc în dar o emisiune radio ce se va difuza de la Incubatorul de Afaceri.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.