ACTUALITATE 3 iunie 2011

Fruntaşi la reabilitare termică

de Székely Emőke | 92 vizualizări
Potrivit primarului mun. Sfântu-Gheorghe, Antal Árpád, reabilitarea termică a blocurilor din municipiu merge bine, orașul nostru continuând să fie fruntaş la nivel naţional în această privinţă. Primarul a declarat că au fost finalizate lucrările la 790 de apartamente din oraş, iar la ora actuală se lucrează la alte 467 de apartamente. Potrivit acestuia, dacă ar fi fonduri, s-ar putea reabilita alte 600 de locuinţe, deoarece

Potrivit primarului mun. Sfântu-Gheorghe, Antal Árpád, reabilitarea termică a blocurilor din municipiu merge bine, orașul nostru continuând să fie fruntaş la nivel naţional în această privinţă.

Primarul a declarat că au fost finalizate lucrările la 790 de apartamente din oraş, iar la ora actuală se lucrează la alte 467 de apartamente. Potrivit acestuia, dacă ar fi fonduri, s-ar putea reabilita alte 600 de locuinţe, deoarece pentru acestea există deja planul tehnic, însă lipsesc banii.

Antal Árpád a spus că dincolo de aspectul urbanistic, reabilitarea acestor construcţii le-a adus locuitorilor un avantaj major, pentru că s-au redus considerabil cheltuielile de întreţinere, iar valoarea apartamentelor a crescut; deocamdată se va continua cu reabilitarea blocurilor de patru etaje, precum cele deja terminate din zona Gării sau a Pieţei.

În ceea ce priveşte blocurile din centru, Antal Árpád a spus că pentru acestea sunt luate în considerare mai multe variante, cum ar fi reabilitare şi zugrăvit, sau numai zugrăvit, dar deocamdată nu s-a luat nicio hotărâre definitivă.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.