ACTUALITATE 12 februarie 2012

Expoziție de iepuri și găini de rasă

de Székely Emőke | 56 vizualizări

Iepuri uriași, găini de rasă, papagali sau porumbei au fost atracția pentru copii mai mici sau mai mari veniți la noua Sală a sporturilor din Sfântu Gheorghe, unde a avut loc la sfârșitul săptămânii cea a 12-a ediție a Expoziției Animalelor Mici, organizată de Asociația Crescătorilor de Păsări și Animale Mici Trei Scaune.

Scopul expoziției este acela de a sprijini membrii asociației, întrucât cu această ocazie mulți dintre ei au prilejul de a-și vinde unele exemplare, dar și de a vedea noutățile în domeniu. „Numărul membrilor este în continuă creștere. Momentan suntem 40 de membri cu vârste între 12 și 74 de ani, de la elevi la simpli muncitori sau ingineri, avem reprezentant din fiecare categorie, dar cu toții au ceva în comun: pasiunea pentru animalele mici” – a declarat președintele Asociației, Tulit Imre.

Cei mai bucuroși de expoziție au fost copiii, care au căscat îndelung gura în fața cuștii iepurelui de aproape 10 kg, iar cei mai norocoși dintre ei au câștigat câte un exemplar prin tombolă.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.