ACTUALITATE 13 februarie 2014

Expoziție de animale mici la Sfântu Gheorghe

de Székely Emőke | 240 vizualizări

Asociația Crescătorilor de Păsări și Animale Mici Trei Scaune, în colaborare cu Camera Agricolă Covasna va organiza și în acest an o expoziție de animale, ce va avea loc în perioada 14-16 februarie în Sala de sport municipală din Sfântu Gheorghe. Scopul evenimentului este acela de a arăta publicului larg exemplare de rasă – iepuri, porumbei sau găini pe care poate în alte locuri copiii, dar nici adulții nu au ocazia să le vadă.

Evenimentul va fi deschis vineri 14 februarie la ora 9, iar programul de vizitare va fi vineri și sâmbătă între 9-18, duminică între 9-14. Prețul de intrare la expoziție este de 2 lei pentru adulți și 1 leu pentru copii, grupurile de elevi vor plăti doar 50 de bani, iar grupurile de preșcolari au acces gratuit. Organizatorii pun la bătaie și câteva animale care pot fi câștigate prin tombolă, prețul unui bilet de tombolă fiind de 1 leu.

Anul trecut sute de vizitatori au venit la acest eveniment, așadar organizatorii speră că și în acest an vor veni copii și adulți pentru a vedea exemplarele expuse. Ca o noutate anul acesta vor fi expuse gâtul golaș din Transilvania, australorp, care este o pasăre dezvoltată în Australia pentru scopuri economice, sau marans, o altă pasăre care și-a primit numele de la orașul de unde provine, Marans, Franța. În total vor fi 36 de expozanți, care vor aduce aproape 400 de animale.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.