ACTUALITATE 25 aprilie 2014

Expoziția de wellness de la Sfântu Gheorghe se anunță un eveniment interesant

de Székely Emőke | 64 vizualizări

Camera de Comerț și Industrie (CCI) Covasna va organiza prima ediție a evenimentului „Wellness Expo”, ce va avea loc cu ocazia Zilelor Sfântu Gheorghe la Liceul Teoretic „Székely Mikó”. Președintele CCI, Édler András, spune că organizarea este în linie dreaptă, iar după interesul arătat de firme, se anunță un eveniment interesant.

„Locurile din sala de conferințe au fost ocupate în totalitate, însă mai avem locuri în curtea liceului. Avem deja 30 de firme care și-au anunțat participarea, vor veni firme din țară, dar și din Ungaria, cu oferte de turism, pachete de wellness, oferte de piscine. Dor veni și reprezentanții Salinei Praid, care vor aduce diferite produse din sare, dar avem confirmarea că vor veni și reprezentanții unei firme care comercializează hărți turistice” – a declarat Édler András.

Târgul va avea loc în perioada 1-4 mai, deschiderea oficială fiind pe 1 mai de la ora 12. Biletul de intrare pentru vizitatori va costa 1 leu, iar cei mai norocoși vor putea câștiga premii la tombolă. Édler spune că vor fi cel puțin 3 premii importante ce vor putea fi câștigate. „Biletul de intrare este important pentru noi pentru a ști câți vizitatori am avut, și pentru a evita vizita unor persoane care ar intra pentru a cerși” – spune Édler.

După Wellness Expo, CCI se pregătește de un alt târg, Baby Expo, ce va avea loc în perioada 17-18 mai. Și aici și-au anunțat deja prezența diferite firme care vând hrană, jucării și haine pentru copii. Organizatorii spun că vor fi produse nu doar pentru bebeluși, ci și pentru copii până la 10 ani. Evenimentul va avea loc tot la Liceul Teoretic „Székely Mikó”, iar în curte vor fi amplasate tot felul de trambuline și tobogane pentru cei mici. Biletul de intrare în valoare de 1 leu va fi și bilet de tombolă, iar premiile vor fi produse pentru copii și bebeluși.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.