ACTUALITATE 24 iunie 2015

Eveniment caritabil, sănătate şi sport!

de Covasna Media | 193 vizualizări

Asociaţia Junior Business Club şi TOPSPIN din Sfântu Gheorghe organizează un eveniment caritabil, un concurs de tenis de masă, prin care doreşte să-i sprijine pe acei tineri care se află în pragul înfiinţării unei întreprinderi.

În ţările anglo-saxone evenimentele caritabile sportive au o mare tradiţie. Concepţia gândită de Asociaţia JBC însă este una şi mai complexă: evenimentul dă posibilitatea participanţilor de a face noi relaţii cu diferiţi antreprenori şi cu experţi ai diferitelor domenii.

Cine poate participa? Antreprenori, tineri, iubitori de tenis de masă sau oricine apreciază scopul acestui eveniment!

În ce constă evenimentul caritabil? Prin plata unei taxe de participare simbolică, participanţii se pot înscrie la campionatul de tenis de masă la două categorii: începători şi avansaţi. Campionatul va fi organizat conform regulilor actuale, astfel fiecare participant va juca mai multe meciuri.

Pe cine poţi ajuta participând la acest turneu? Banii strânşi prin evenimentul caritabil vor fi destinaţi acelor persoane care încă nu au trecut de 35 ani şi care doresc să-şi înfiinţeze propria afacere. Solicitanţii vor fi aleşi pe baza unei cereri şi a unei scrisori de motivaţie. Suma strânsă prin eveniment va fi destinată acoperirii parţiale a cheltuielilor de înfiinţare a firmei, de către solicitanţi.

Ce avantaje are evenimentul? Acest eveniment reprezintă nu numai sănătate prin mişcare, ci îţi dă şansa să faci noi cunoştinţe profesionale, şi în acelaşi timp poţi susţine un scop care este important pentru societatea locală.

Informaţii despre participare: Aşteptăm înscrierile până la data de 2 iulie 2015 la următoarele adrese de contact: e-mail juniorbusinessclub@yahoo.com, telefon: 0751 790 537. La înscriere vă rugăm să precizaţi numele, adresa de e-mail, numărul de telefon, categoria în care vă înscrieţi (începători sau avansaţi), în cazul antreprenorilor numele firmei reprezentate.

Fiecare participant va trebui să se prezinte în ţinută sportivă (pantofi de schimb sunt obligatorii) şi cu o paletă de ping-pong. În cazul în care nu aveţi paletă, vă rugăm să ne semnalaţi din timp.

Programul evenimentului şi locaţia: Campionatul va avea loc pe data de 4 iulie 2015 şi va începe de la ora 9:30 în clădirea sportivă TOPSPIN, situată pe Aleea Centralei, Sfântu Gheorghe. După împărţirea participanţilor în grupe, campionatul va începe de la ora 10. Campionatul începe cu faza grupelor şi se termină cu faza eliminatorie. Sfârşitul programului este plănuit în jurul orei 15.

Taxa de participare/persoană: Antreprenori: 50 de lei; Iubitori de tenis de masă: 30 de lei; Membrii JBC: 20 de lei

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.