ACTUALITATE 25 mai 2014

Drumul dintre Păpăuți și Comandău este închis circulației publice

de Székely Emőke | 226 vizualizări

Drumul forestier ce leagă localitățile Păpăuți și Comandău poate fi folosit doar pentru a transporta lemn din exploatări forestiere, nu și pentru circulație publică, conform unei hotărâri a Consiliului Local Zagon.

Drumul a fost modernizat anul trecut din bani europeni, și pentru a preveni deteriorarea acestuia aleșii locali au decis să îl deschidă doar pentru circulația utilajelor, contra cost. „La cele două capete ale drumului am amplasat câte o barieră, iar la sfârșitul săptămânii a intrat în vigoare hotărârea Consiliului Local Zagon care spune că drumul va putea fi folosit de utilaje doar contra cost” – a explicat primarul comunei Zagon, Kis Iosif.

Astfel taxa de drum de la Păpăuți este de 30 de lei pentru camioanele cu un tonaj mai mic de 16 tone, 60 de lei pentru cele de 16-25 tone și 80 de lei pentru mașinile de peste 25 de tone. De asemenea, cei care folosesc des acest drum pot cumpăra abonamente, iar banii strânși din această taxă vor fi folosiți pentru repararea drumurilor din comună.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.