ACTUALITATE 9 februarie 2014

Două accidente ușoare pe drumurile din județ

de Székely Emőke | 65 vizualizări

Un pieton și un pasager au fost răniți ușor joi în două accidente ușoare ce au avut loc în județul Covasna. Primul eveniment s-a produs la Târgu Secuiesc, unde un șofer neatent a lovit un pieton în timp ce efectua o manevră de mers cu spatele.

„Un conducător auto, în timp ce efectua o manevră de mers înapoi, fără să se asigure, în parcarea amenajată pe str. Dozsa György, a surprins şi accidentat uşor un pieton care se afla pe carosabil în spatele autoturismului. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a pietonului. În cauză cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă” – a declarat purtătoarea de cuvânt a IPJ Covasna, Nicoleta Marin.

Cel de-al doilea accident a avut loc între Chichiș și Sfântu Gheorghe, unde un șofer a adormit la volan, a ieșit de pe drum și s-a oprit în câmp. „În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a pasagerului de pe locul din dreapta faţă. În cauză cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă” – spune Nicoleta Marin.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.