ACTUALITATE 15 mai 2011

Director nou la Finanțe

de Monica Vrânceanu | 80 vizualizări
Direcția Generală a Finanțelor Publice (DGFP) Covasna are de câteva zile un nou director, în persoana lui Ambrus Attila, care îl înlocuiește pe fostul director Balint Bela, acesta din urmă ajungând la conducerea Administrației Financiare Sfântu-Gheorghe. În vârstă de 40 de ani, Ambrus Attila a absolvit Facultatea de Economie în Ungaria, la Budapesta, și are un master în administrație publică la Universitatea Babeș-Bolyai

Direcția Generală a Finanțelor Publice (DGFP) Covasna are de câteva zile un nou director, în persoana lui Ambrus Attila, care îl înlocuiește pe fostul director Balint Bela, acesta din urmă ajungând la conducerea Administrației Financiare Sfântu-Gheorghe.

În vârstă de 40 de ani, Ambrus Attila a absolvit Facultatea de Economie în Ungaria, la Budapesta, și are un master în administrație publică la Universitatea Babeș-Bolyai (UBB) din Cluj Napoca.

Noul director al DGFP Covasna a lucrat vreme de mai mulți ani în Finanțe, fiind totodată și cadru universitar la cele două facultăți din cadrul Extensiei Universitare UBB din Sfântu-Gheorghe.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.