ACTUALITATE 18 martie 2022

De Zilele Sfântu Gheorghe, „Curtea Tinerilor“ se organizează la fosta Fabrică de Țigarete

de Diana Pantelimon | 2796 vizualizări

Programul „Curtea Tinerilor“ din cadrul Zilelor Sfântu Gheorghe se va desfășura anul acesta la fosta Fabrică de Țigarete, au anunțat autoritățile joi, într-o conferință de presă.

Pe lângă locațiile cu care ne-am obișnuit deja de Zilele Sfântu Gheorghe, autoritățile ne surprind cu un nou spațiu, fosta Fabrică de Țigarete, în al cărui spațiu exterior vor amenaja Curtea Tinerilor, un program care a tot fost mutat de-a lungul anilor dintr-o locație în alta.

„Aș vrea să văd crearea unui spațiu care să fie atractiv pentru tineri, care să ofere un loc de socializare, de întâlnire, în care nu doar să se distreze, ci și să aibă posibilitatea de a învăța prin experiențe interesante. Testăm spațiul pentru a vedea cum funcționează pentru tineri, iar unul dintre teste va fi organizarea aici a Curţii tinerilor din cadrul Zilelor Sfântu Gheorghe în weekendul festivalului”, a declarat viceprimarul Vargha Fruzsina, în cadrul conferinței de presă.

Curtea Tinerilor este un program organizat de tineri maghiari și români deopotrivă, care cuprinde o mulțime de activități precum concerte, concursuri, diverse ateliere și întâlniri cu artiști. 

Anul acesta se va desfășura în perioada 29 aprilie - 1 mai, iar organizațiile de tineret din oraș vor fi coordonate de Biroul pentru Tineret al Primăriei Municipiului Sfântu Gheorghe.

Conceperea programelor este încă în derulare și vor fi comunicate în perioada următoare. 

Fosta Fabrică de Țigarete aparține Primăriei Sfântu Gheorghe după ce a fost cumpărată anul trecut, cu scopul de a o transforma într-un centru comunitar cultural și turistic.

Zilele Sfântu Gheorghe ajung anul acesta la a 29-a ediție.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.