ACTUALITATE 31 iulie 2011

De la cabluri telefonice la cartofi, hoţii fură orice

de Székely Emőke | 78 vizualizări
Inspectoratul Judeţean de Poliţie Covasna ne-a informat despre două cazuri de furt calificat ce s-au petrecut în judeţ zilele acestea. Joi, poliţişti din cadrul Poliţiei Staţiunii Covasna, împreună cu colegii de la postul de poliţie Zăbala i-au identificat pe M. Antal, de 36 de ani, domiciliat în comuna Zăbala, pe L. Costel, de 35 de ani, domiciliat în oraşul Covasna, pe M. Sandor, de 38 de ani domiciliat în comuna Zăbala, pe M. S., de 16 ani

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Covasna ne-a informat despre două cazuri de furt calificat ce s-au petrecut în judeţ zilele acestea. Joi, poliţişti din cadrul Poliţiei Staţiunii Covasna, împreună cu colegii de la postul de poliţie Zăbala i-au identificat pe M. Antal, de 36 de ani, domiciliat în comuna Zăbala, pe L. Costel, de 35 de ani, domiciliat în oraşul Covasna, pe M. Sandor, de 38 de ani domiciliat în comuna Zăbala, pe M. S., de 16 ani, domiciliat în comuna Zăbala, pe M. Borbala, de 35 ani, domiciliată în comuna Zăbala, pe M. Attila, domiciliat în  oraşul Covasna, şi pe K. Lorand, de 19 ani domiciliat în comuna Zăbala, suspectaţi de furt calificat. Din probatoriul strâns rezultă că cei şapte ar fi tăiat şi ar fi sustras cablu din reţeaua de telefonie fixă, între Haltele CFR Zăbala şi 4 case. Prejudiciul cauzat a fost estimate la 2.200 de euro. Poliţiştii au reuşit să recupereze 76 kg cablu telefonic şi 138 kg de cupru. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu suspectul în stare de libertate.

De asemenea un echipaj mixt din cadrul Poliţiei Municipiului Sf. Gheorghe l-a depistat pe strada Gării din municipiul Sf. Gheorghe pe H. Eugen, de 32 ani, localnic, care transporta un sac cu aproximativ 40 kg. cartofi.

Fiind întrebat de provenienţa cartofilor, acesta a declarat în primă fază că i-a cumpărat de la o persoană necunoscută, însă ulterior a recunoscut că i-a sustras de pe un teren agricol.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că terenul agricol de pe care suspectul a sustras cartofii aparţine unei societăţi comerciale din Tg. Secuiesc.

Prejudiciul, în valoare de 50 lei, a fost recuperat în totalitate şi restituit părţii vătămate.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu suspectul în stare de libertate.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.