ACTUALITATE 12 ianuarie 2012

Dancs Annamari vrea să reprezinte Ungaria la Eurovision

de Székely Emőke | 125 vizualizări

Cântăreața de muzică ușoară Dancs Annamari s-ar putea să reprezinte Ungaria la festivalul internațional de muzică ușoară Eurovision. Finala concursului va avea loc anul acesta la Baku, în Azerbaidjan, iar Annamari a trecut deja de prima preselecție. Ea participă cu o melodie personală, „Feel”, iar juriul a considerat că piesa este bună, fapt pentru care au ales-o în semifinală. Vor fi două semifinale, din care 8 melodii se vor clasa în finală. Melodia aleasă va reprezenta Ungaria la competiția ce va avea loc între 22-26 mai.

Dancs Annamari este membră a Teatrului de Operetă de la Budapesta și a declarat că s-a decis în ultima clipă să participe la competiție. Annamari a reprezentat România la Festivalul Internațional „Cerbul de Aur”, unde a câștigat premiul de popularitate. De asemenea a participat la preselecția din România pentru Eurovision în 2009, când a ajuns în semifinală cu piesa „A-ha”, dar atunci a ales să răspundă pozitiv la invitația Teatrului Național de Operetă de la București, unde a cântat în două spectacole.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 4

Adaugă comentariu
jancu.hu, 13 ianuarie 2012
Baiazid cred ca nu iesti in calitatea acea sau in locul acea sa trimiti pe cineva din zona asta ca ia si in Ungaria e acasa .Dar tu dragul meu tesa margi acasa la moldova la bunici deci ciocul mic,si citeste integral
jancu.hu, 12 ianuarie 2012
EA VREA ,OARE AIA VREAU?
ervin, 12 ianuarie 2012
Cine este ? Daca nu o impingea tatal ei de la spate , era un nimeni . A auzit in Europa ,cineva de ea ? Chiar credeti ca Ungaria nu mai are cantareti de valoare ?
Baiazid, 12 ianuarie 2012
Frumos.Foarte Frumos.Dar poate doreste sa ramana acolo de tot cine o opreste ?Du-te invartindu-te.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.