ACTUALITATE 14 noiembrie 2013

Cumpărarea Hotelului Bodoc bate pasul pe loc

de Székely Emőke | 68 vizualizări

Primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Árpád, spune că achiziționarea Hotelului Bodoc din centrul oraşului nu mai reprezintă o prioritate pentru administrația publică locală. Declarația vine în contextul în care în ultimele zile au apărut zvonuri despre noi discuții între proprietarul imobilului și administrație.

„Suma propusă de noi a scăzut cu 30% pentru că nu mai avem promisiuni de la niciun minister care ne-ar ajuta cu bani pentru a renova această clădire. Proprietarul nu este de acord cu suma propusă, suntem departe de un consens, însă timpul curge în favoarea noastră pentru că datoria proprietarilor față de Primărie crește. La ora actuală ne datorează suma de 160.000 de euro, și se apropie un alt an, cu alte impozite” – a declarat Antal Árpád.

Primarul a mai spus că soluția ideală în opinia lui ar fi aceea, dacă s-ar ivi un investitor de bună credință care ar cumpăra clădirea și ar folosi-o ca hotel.

Momentan imobilul este acoperit cu o pânză uriașă. Conform planului, pânza va fi  îndepărtată de pe hotelul Bodoc doar atunci când vor apărea noutăți în cazul imobilului. După cum se știe, Consiliul Local Sfântu Gheorghe a vrut să cumpere hotelul, dar demersurile nu s-au concretizat din cauza unor probleme legate de starea juridică neclară a clădirii și a terenului din împrejurimile acesteia. Prețul propus iniţial a fost de un million de euro.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.