ACTUALITATE 14 ianuarie 2014

Criminalul de la psihiatrie nu avea discernământ în momentul comiterii faptei

de Székely Emőke | 99 vizualizări

Parchetul împreună cu Poliția încă nu și-au finalizat ancheta cu privire la cazul de crimă produs în decembrie anul trecut la secția de Psihiatrie a Spitalului Județean din Sfântu Gheorghe, însă medicii au dat un verdict în cazul celui care a comis crima: nu a avut discernământ.

Așa cum v-am relatat deja, în noaptea de 10 decembrie, un bărbat de 35 de ani din Sfântu Gheorghe și-a strangulat colegul de salon, un bătrân trecut de 70 de ani. „Suspectul a fost reținut și dus la Penitenciarul Jilava, unde a fost supus unei expertize psihiatrice. Specialiștii au stabilit că bărbatul nu avea discernământ, și l-au transportat într-o unitate medicală specializată pe probleme psihiatrice” – a declarat șeful IPJ Covasna, cms. şef Ion Popa.

În paralel cu ancheta Parchetului, și Spitalul Județean „Dr. Fogolyán Kristóf” a pornit o anchetă internă, iar potrivit managerului unității, András-Nagy Róbert, ancheta a dovedit că nu s-a comis nicio culpă medicală.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
Zica, 21 ianuarie 2014
Cum nicio culpa medicala? Cine raspunde pt faptul ca cei doi erau nesupravegheati in salon? De ce erau impreuna? Chiar n-a auzit nimeni nimic? Cum i s-a facut evaluarea psihiatrica? ACTUL MEDICAL citeste integral
Kviatkovski, 15 ianuarie 2014
Nu s-a comis nici o culpa medicala. Oare era cineva insarcinat cu supravegherea acestor bolnavi psihic ? Daca nu s-a comis nici o culpa medicala atunci din ce cauza se tine usa sectiei incuiata si citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.