ACTUALITATE 24 mai 2011

Creşte natalitatea la Sfântu-Gheorghe

de Monica Vrânceanu | 138 vizualizări
În aprilie au fost luaţi în evidenţă 82 de nou-născuţi, în vreme ce au fost eliberate doar 59 de certificate de deces Sfântu-Gheorghe are tot mai multe naşteri naturale în ultimele luni, conform unui comunicat de presă al Primăriei. Oficiul de Stare Civilă din cadrul Primăriei raportează un număr de naşteri naturale crescut în lunile aprilie şi mai ale acestui an. Creşterile raportate de către municipalitate sunt prezentate în comparaţie cu decesele înregistrate în oraş. Astfel, datele arată că în aprilie au fost luaţi în evidenţă 82 de

În aprilie au fost luaţi în evidenţă 82 de nou-născuţi, în vreme ce au fost eliberate doar 59 de certificate de deces

Sfântu-Gheorghe are tot mai multe naşteri naturale în ultimele luni, conform unui comunicat de presă al Primăriei. Oficiul de Stare Civilă din cadrul Primăriei raportează un număr de naşteri naturale crescut în lunile aprilie şi mai ale acestui an. Creşterile raportate de către municipalitate sunt prezentate în comparaţie cu decesele înregistrate în oraş.

Astfel, datele arată că în aprilie au fost luaţi în evidenţă 82 de nou-născuţi, în vreme ce au fost eliberate doar 59 de certificate de deces.

În ceea ce priveşte luna mai, balanţa între nou-născuţi şi decedaţi este de asemenea pozitivă; în aceste date se arată că în luna mai au fost luaţi în evidenţă, până acum, 59 de nou-născuţi, în vreme ce numărul persoanelor decedate este de 34.

 

Pregătiri de Ziua Copilului

Pentru că oraşul Sfântu-Gheorghe are tot mai mulţi copii ai căror existenţă trebuie aniversată cu fiecare ocazie, Primăria va organiza şi în acest an o serie de manifestări dedicate  Zilei Copiilor, pe 1 iunie.

Progrmul nu este încă finalizat, dar municipalitatea a început deja amenajarea Orăşelului Copiilor în Parcul Central, aici urmând a se organiza şi un mic târg al comercianţilor cu produse pentru copii.

Programul Zilei Copilului va cuprinde jocuri interactive, spectacole avându-i ca protagonişti pe cei mici şi numeroase surprize dedicate acestora.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.