ACTUALITATE 1 martie 2023

Copiii de la „Váradi József”, donație pentru Asociația pentru câini fără stăpân „Amy”

de David Leonard Bularca | 880 vizualizări

Elevii de la școala „Váradi József” s-au implicat pentru a ajuta Asociația pentru câini fără stăpân „Amy”. Astfel, ei au desenat, apoi și-au vândut propriile creații, iar banii strânși, 125 de lei, au fost donați asociației. 

„Copilașii de la școala „Váradi József” au desenat și vândut operele lor și au reușit să strângă după munca lor 125 lei, pe care i-au donat asociației. Mulțumim mult, dragi copii”, se arată într-un mesaj publicat pe pagina de Facebook a asociației. 

Președinta asociației, Kinga Pora, spune că gestul copiilor este unul extraordinar. 

„Copilașii aceștia au muncit, desenând, după care au vândut și au renunțat la bani în favoarea câinilor. Este un gest extraordinar. Pe mine mă bucură faptul că adulții, în cazul ăsta profesoara, îndeamnă copiii să facă ceva cu care pot ajuta pe alții, fie oameni sau animale” a spus, pentru redacția noastră, Kinga Pora.

Asociația AMY a fost fondată în 2016, la inițiativa lui Kinga Pora. Ea era deja de mai mult timp implicată în activități pentru ajutorarea câinilor fără stăpân. 

Recent, Asociația a reușit să împiedice eutanasierea mai multor câini de la Adăpostul din Câmpul Frumos, după ce voluntarii au ajutat la adoptarea a 80 de câini. 

Sursa foto: Asociația pentru câini fără stăpân „Amy”/Facebook

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.