ACTUALITATE 28 iunie 2011

Contabilă de grădinițe, cercetată pentru fraudă

de Monica Vrânceanu | 45 vizualizări
Prejudiciul se ridică la peste 40.000 de euro Poliţiştii de la Serviciul Investigare a Fraudelor Covasna au instrumentat şi au trimis la Parchet un dosar privind contabila unor grădiniţe din Sfântu-Gheorghe, care e acuzată de mai multe prejudicii financiare aduse unităților în care lucra. Biroul de Presă al Inspectoratului Județean de Poliție (IJP) Covasna a anunțat că polițiștii au derulat mai multe cercetări din care a reieșit că timp de patru ani, între 2006 și 2010

Prejudiciul se ridică la peste 40.000 de euro

Poliţiştii de la Serviciul Investigare a Fraudelor Covasna au instrumentat şi au trimis la Parchet un dosar privind contabila unor grădiniţe din Sfântu-Gheorghe, care e acuzată de mai multe prejudicii financiare aduse unităților în care lucra.

Biroul de Presă al Inspectoratului Județean de Poliție (IJP) Covasna a anunțat că polițiștii au derulat mai multe cercetări din care a reieșit că timp de patru ani, între 2006 și 2010, N. Silvia, contabil-șef a două grădinițe din Sfântu-Gheorghe, şi-a însuşit în folos personal, prin întocmirea în fals a unor ordine de plată, diferite sume de bani pe care le-a virat în conturile proprii.

Potrivit oamenilor legii, prejudiciul a fost stabilit la suma de 176.338 lei, iar în vederea recuperării banilor s-a luat măsura asiguratorie de aplicare a sechestrului imobiliar.

Dosarul a fost trimis la Parchet cu propunere de trimitere în judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de delapidare în formă continuată şi fals intelectual în formă continuată.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.