ACTUALITATE 9 februarie 2014

Consiliul Local Târgu Secuiesc a votat bugetul pe 2014

de Székely Emőke | 73 vizualizări

Aproape 15 milioane de lei vor fi cheltuite anul acesta pentru dezvoltare în Târgu Secuiesc, bani din care Primăria va realiza mai multe proiecte. Consiliul Local din orașul breslelor a votat joi bugetul pentru anul în curs, care este de 52,8 milioane de lei.

Cheltuielile de funcționare a Primăriei se ridică la suma de 3,32 milioane de lei, 469.000 de lei vor merge pentru plata dobânzilor creditelor bancare, iar unitățile de învățământ din oraș primesc în total 20,3 milioane de lei. Cultura, sportul și întreținerea spațiilor verzi costă primăria 4 milioane de lei, 1,5 milioane de lei vor merge spre cheltuieli sociale, pe când pentru reabilitarea drumurilor au fost alocate 5,3 milioane de lei.

Printre planurile Primăriei se numără modernizarea pieței din oraș, precum și continuarea construcției la parcurile industriale. La primul parc prima fază a lucrărilor s-a terminat, iar pentru a doua fază a construcției Primăria a alocat anul acesta 4 milioane de lei, bani suficienți pentru terminarea investiției. În cazul celui de al doilea parc industrial lucrările vor începe anul acesta, iar costurile se ridică la 10 milioane de lei.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.