ACTUALITATE 12 februarie 2012

Concert Iris la Zilele Sfântu Gheorghe

de Székely Emőke | 61 vizualizări

Duminică, în ultima seară a Zilelor Sfântu Gheorghe din acest an, publicul covăsnean va putea cânta din nou alături de Cristi Minculescu și trupa lui. Iris va urca pe scenă înaintea ultimului concert, al celor de la Omega. Iris va veni cu o invitată specială, soprana Felicia Filip, așadar sunt date toate ingredientele unui concert reușit. Solistul formației, Cristi Minculescu, este recuperat din punct de vedere medical după operația complicată suferită în 2010. Formația înființată în anii ’70 nu dă semne de oboseală, are un nou single intitualat „Cât aș vrea să zbor”, difuzat pe mai toate posturile de radio, iar pentru fanii din Sfântu Gheorghe promit un concert în care vor interpreta cele mai bune piese Iris.

Organizatorii au mai anunțat două nume ce vor urca pe scena Zilelor Sfântu Gheorghe, este vorba de două formații din Ungaria, Republic și Hooligans. De asemenea, începând cu această săptămână se pot procura biletele pentru unele spectacole din săptămâna culturală.

Organizatorii celei de a 21-a ediții a Zilelor Sfântu Gheorghe se bazează și anul acesta pe ajutorul voluntarilor, pe care îi așteaptă să se alăture echipei de organizatori. Anul trecut au ajutat peste 30 de voluntari, dintre care o parte au participat și la organizarea altor evenimente, așadar sunt speranțe ca ei să se implice și anul acesta. Unul dintre directorii festivalului, Grubisics Levente, a subliniat faptul că este vorba de voluntariat în sensul real al cuvântului, așadar cei ce vor dori să ajute, nu vor fi plătiți pentru acest lucru.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.