ACTUALITATE 22 martie 2022

Complexul Șugaș a împlinit 40 de ani de la deschidere

de David Leonard Bularca | 3772 vizualizări

Complexul Șugaș, din Sfântu Gheorghe, a împlinit luni, 21 martie, 40 de ani de la deschidere. Într-un mesaj de pe pagina oficială de Facebook a centrului comercial se prezintă și unul dintre cele mai importante momente prin care a trecut afacerea din 1982 până în zilele noastre: schimbarea regimului comunist cu cel democratic. Totodată, se vorbește despre punctele de atracție din acea vreme ale Șugașului: scările rulante și cofetăria iconică, dar și despre generații întregi care au trecut pragul complexului și despre „comunitatea adevărată” reunită în jurul celor de la Șugaș. 

„Astăzi este cea mai importantă zi din viața complexului Şugaş: pe data de 21 martie 1982 am deschis pentru prima oară porțile noastre după ani buni de construcție și am primit cu drag locuitorii orașului și ai județului. Punctele de atracție erau atunci scările rulante și cofetăria iconică de la etajul 4” și-au început mesajul reprezentanții Șugaș.

O schimbare importantă a avut loc după căderea regimului comunist, când s-a schimbat modul de organizare din interiorul complexului, susțin aceștia. 

„Azi, când împlinim 40 de ani de la deschidere, ne uităm înapoi la acești 40 de ani cu mândrie și multă nostalgie: am trăit căderea comunismului, o schimbare totală în modul de funcționare de la raioane administrate central la magazine individuale, iar de-a lungul drumului nostru parcurs până azi ne-a caracterizat dorința și puterea de reînnoire continuă, calitatea dovedită și un focus continuu către oameni. Sub același acoperiș și-au găsit locul atât reprezentanții multor rețele naționale și internaționale de magazine bine cunoscute și îndrăgite, cât și magazinele de calitate și întotdeauna prietenoase ale întreprinzătorilor și familiilor locale, din Secuime”, spun la ceas aniversar cei de la Șugaș.

„În tot acest timp au fost și sunt cu noi localnicii din Sfântu Gheorghe și din județ, dragii noștri cumpărători, care revin la noi de mai multe generații, apreciază munca și persistența noastră, faptul că centrul nostru nu este doar una din clădirile emblematice aici, în inima orașului, ci, ca o comunitate adevărată, ne unește pe toți foștii și actualii angajați, pe partenerii noștri, pe vânzători și proprietari, cumpărători și furnizori, deoarece în Şugaş au crescut generații întregi, și adună împreună familii. Complexul Şugaş nu mai este demult doar un centru comercial, ci este o comunitate adevărată, o foaie din istoria orașului, parte importantă din viața și amintirile localnicilor. Suntem mândri de cei 40 de ani petrecuți împreună și vom face totul și în viitor pentru ca centrul comercial Şugaş să rămână în continuare în inima acestui oraș minunat, plin de viață! La mulți ani!”, au susținut, în final,  reprezentanții complexului.

Urăm și noi „La mulți ani!” magazinului Șugaș, căci este, într-adevăr, de atâția ani pe piață și, nu de puține ori, a fost și încă este punctul de orientare în oraș pentru cei ajunși aici din alte părți. 

Sursa foto: Sugás Áruház / Shopping Center

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.