ACTUALITATE 11 mai 2014

Clădirea Primăriei Bodoc a fost renovată [FOTO]

de Székely Emőke | 120 vizualizări

Investiţia de 620.000 de lei cuprinde atât lucrările de extindere, cât şi reabilitarea vechii clădirii a primăriei

Vineri a avut loc inaugurarea oficială a clădirii reabilitate, precum şi noua aripă a Primăriei Bodoc. După proiectul câştigat pe măsura 322, de la Uniunea Europeană, comuna a reuşit să finalizeze în opt luni aceste lucrări finanţate din sumele defalcate din taxa pe valoarea adăugată.

Investiţia în valoare de 620 mii lei cuprinde atât lucrările de extindere, cât şi reabilitarea vechii clădirii a primăriei, precum şi amenajarea unei parcări, aflată lângă clădire. „Suntem mândri de noua clădire a primăriei, ridicată în locul fostei magazii de lemne, dotarea clădirii fiind considerată a fi unică în regiune, a spus primarul Fodor István.

În discursul său, primarul a vorbit şi despre lucrările ce se derulează în cadrul comunei: datorită programului judeţean, prin care Consiliul Judeţean Covasna sprijină reabilitarea şi modernizarea cabinetelor medicale din mediul rural, a fost modernizat şi centrul medical din Bodoc. Potrivit ultimelor informaţii, au câştigat finanţare şi pentru proiectul privind reabilitarea căminului cultural şi realizarea unui teren de handbal cu gazon artificial, prin Programul Leader.

Preşedintele Consiliului Judeţean Covasna, Tamás Sándor, a subliniat faptul că Bodocul este un exemplu de urmat în privinţa realizărilor pentru că, în ultimii 25 de ani, în comună proiectele s-au realizat unul după altul. „Soluţionarea oricărei probleme reprezintă o trecere la o altă problemă nouă. Problema clădirii primăriei a fost soluţionată cu succes, însă, n-a trecut o oră, şi ne-am asumat împreună o sarcină nouă: reabilitarea Castelului Mikó din Olteni, considerat unic la nivelul Transilvaniei, al cărui contract de vânzare-cumpărare l-am semnat acum. Deci, pentru perioada următoare, vă doresc spor la activitate şi multă muncă care să aibă sens, să fie eficientă şi fructuoasă.”

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
io, 12 mai 2014
Bravo domn Primar. Asa oameni trebuie si la Bucuresti.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.