ACTUALITATE 23 aprilie 2017

Cinci minute de aur pentru fotbaliștii de la Sepsi OSK

de Iulia Drăghici - Taraș | 722 vizualizări

Cele trei puncte disputate vineri în partida de fotbal dintre Sepsi OSK și ASU Politehnica Timișoara au rămas la Sfântu Gheorghe. Echipa de pe locul 2 a câștigat meciul împotriva timișorenilor de pe locul 15, cu scorul de 2-1.

Chiar dacă la pauză covăsnenii au fost conduși cu 1-0, aceștia au revenit în forță în minutele 70, respectiv 75 și au întors scorul în favoarea lor. Răzvan Greu și Dragoş Huiban sunt cei doi marcatori de la Sepsi OSK.

Chiar dacă în prelungirile partidei Daniel Ene a ratat un penalty, echipa din Sfântu Gheorghe a încheiat meciul cu o victorie și se menține pe locul 2 în clasamentul ligii a II-a, după Juventus București.

„A fost un joc reușit, cu toate că nu ne-am creat ocazii, iar greșelile din apărare ne-au costat. Singuri ne-am îngreunat viața. Și în prima repriză am avut câteva oportunități de a marca, dar din păcate am ales soluțiile neprielnice. Una peste alta, băieții trebuie felicitați pentru efortul pe care l-au depus. (...) Chiar dacă meciul nu a fost cel mai plăcut, rezultatul a fost unul foarte bun”, a declarat antrenorul Sepsi OSK, Valentin Suciu.

Zăpada a dat bătăi de cap echipei gazdă

Nămeții, de circa 30 de centimetri, care au acoperit terenul în ultimele zile au fost aproape să îi facă pe fotbaliștii de la Sepsi OSK să piardă meciul din cauză că administratorii terenului nu mai răzbeau să curețe spațiul de joc. Totuși, într-un apel pe Facebook, conducerea echipei a mobilizat fanii și împreună „au făcut minuni”.

„Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, lansăm un mesaj către suporterii noștri cu rugămintea ca cei care au posibilitatea să ne dea o mână de ajutor la degajarea zăpezii de pe terenul de joc, să fie prezenți azi la ora 16, respectiv vineri la ora 9 la stadionul municipal. Cei care dispuneți de lopeți de zăpadă, să le luați cu voi. Vă mulțumim anticipat!”, au transmis aceștia în cursul zilei de joi.

La fel ca și în cazul meciului disputat, covăsnenii, conducerea echipei și fanii acesteia, au reușit să întoarcă situația în favoarea lor, reușind să curețe în timp util terenul, dar și să se bucure de un meci spectaculos împreună.

„Deja e sigur că până la ora de începere a meciului de astăzi terenul de joc se va prezenta în stare bună. Mulțumiri tuturor care și-au pus umărul și au muncit din greu pentru asta. Am demonstrat din nou că împreună putem face chiar și minuni”, a fost un alt mesaj postat pe pagina de Facebook Sepsi OSK.

 

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.