ACTUALITATE 22 februarie 2017

Întăriri pentru retur: noi jucători la Sepsi OSK

de Covasna Media | 1918 vizualizări

Sepsi OSK a făcut trei noi achiziții (Sebastian Ghinga, Vlad Bujor și Sandu Iovu) și a împrumutat alți trei jucători (Laurențiu Manole, Vlad Olteanu, Răzvan Greu), cei șase urmând să joace din noul sezon în echipa covăsneană.

„Sebastian Ghinga, de la CSM Reșița are mai multă experiență, are la activ mai multe meciuri din Liga I de pe vremea când juca la Sportul Studențesc. Vlad Bujor e tot un jucător experimentat, am avut nevoie de un atacant care să-l ajute pe Hadnagy Attila. Ghinga și Bujor au sosit mai devreme, iar pe ultima sută de metri (...) am legitimat patru jucători tineri. Doi dintre ei, Laurențiu Manole (foto) și Vlad Olteanu, au sosit ca jucători împrumutați de la Dinamo București, de asemenea, sub formă de împrumut a venit și Răzvan Greu de la FC Botoșani, din Liga I. Manole, Olteanu și Greu sunt împrumutați până la sfârșitul sezonului, pe urmă vom vedea.  De asemenea, l-am legitimat pe încă un tânăr jucător, Sandu Iovu de la Unirea Dej“, ne-a declarat Santa Imre, purtător de cuvânt Sepsi OSK.

„Manole și Olteanu, pe lângă faptul că sunt tineri și talentați, sunt jucători valoroși. Manole a fost împrumutat la FC Brașov unde, în toamnă, a fost unul dintre golgheterii echipei. S-a integrat foarte bine acolo, a fost unul dintre cei mai buni jucători la jucătorilor, sperăm să se integreze și la noi și să înscrie cât mai multe goluri și la noi. Și Olteanu e un jucător foarte tânăr, este născut în Brașov, a jucat la FC Brașov, dar a fost cumpărat de Dinamo București (...). Este un component al loturilor naționale de tineret. El evoluează pe post de fundaș stânga. În ceea ce-l privește pe Greu, el nu a prins foarte multe minute de joc la FC Botoșani, au căutat să-l trimită undeva unde poate să joace mai mult”, a mai spus Santa.

Covasnamedia.ro

Foto: Facebook/Sepsi OSK

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.