ACTUALITATE 1 februarie 2021

Cățel abandonat în fața Adăpostului de la Câmpu Frumos

de Daniela Luca | 1262 vizualizări

Administratorii serviciului trag un semnal de alarmă asupra fenomenului

Un câine a fost abandonat duminica aceasta chiar în fața porții Adăpostului de la Câmpu Frumos. Nu este primul caz de acest fel, spun administratorii serviciului. Aceștia încearcă să identifice persoana care a făcut acest gest și atrag atenția asupra faptului că niciun animal nu ar merita să fie părăsit astfel.

„Din păcate, nu e prima dată când ne întâlnim cu astfel de situații, dar e primul caz din acest an. Acum am încercat, înainte ca fenomenul să ia amploare, să atragem atenția că nu așa se procedează. E o femelă tânără, e bine, doar că cineva n-a vrut-o și a găsit o astfel de modalitate să scape de ea. În astfel de cazuri noi încercăm să identificăm făptașul și dăm mai departe către autorități informația ca să vedem ce măsuri se pot lua. Avem modalitățile noastre de identificare a acestor oameni și vom vedea ce reușim să aflăm”, ne-a spus luni administratorul Adăpostului de câini de la Câmpu Frumos, Balázsi Csaba.

În prezent, la Adăpostul de la Câmpu Frumos sunt aproximativ 150 de câini. Cei care sunt martorii abandonului unor animale sau cei care sunt în situația în care nu mai pot să aibă grijă de ele sunt rugați să sune la numărul de telefon 0732717185.

Sursă foto: Facebook/ Kutyamenhely - Szépmező - TEGA


 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.