ACTUALITATE 18 septembrie 2011

Cantina socială - de la reabilitare la reconstrucţie totală

de Monica Vrânceanu | 61 vizualizări

Demarate în urmă cu mai bine de o lună, lucrările de reabilitare a Cantinei sociale din Sfântu-Gheorghe au scos la iveală faptul că această clădire va trebui refăcută din temelii, ca urmare a mai multor nereguli tehnice descoperite aici.

Viceprimarul de Sfântu-Gheorghe, Sztakics Eva, a declarat că, odată începute lucrările de modernizare a cantinei, lucrări care presupuneau inițial doar refacerea acoperișului, schimbarea tâmplăriei- a ferestrelor și ușilor și o reabilitare a pereților, specialiștii au ajuns la concluzia că întreaga construcție era mult mai șubredă decât părea la prima vedere.

”Primăria a solicitat alte evaluări care au fost realizate acum, iar în urma noilor rezultate, este sigur că lucrările vor dura cu cel puţin o lună mai mult decât era programat iniţial termenul de finalizare a lor”, a declarat Sztakics.

Astfel, lucrările, care trebuiau finalizate până la începutul lunii decembrie, se vor extinde, se pare, până la începutul anului viitor. În aceste condiții, cei de la Direcția pentru Asistență Comunitară vor trebui să găsească o altă locație în vederea desfășurării Programului de iarnă pentru persoane sărace, prin care pe perioada rece se oferă ceai și o masă caldă pe zi.

Refacerea Cantinei sociale din Sfântu-Gheorghe se va face prin bani de la Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului prin Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Centru, în cadrul Planului Integrat de Dezvoltare Urbană.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.