ACTUALITATE 19 ianuarie 2012

Cantina socială are o față nouă

de Székely Emőke | 112 vizualizări

Începând din februarie, 450 de nevoiași ar putea primi un prânz cald la cantina socială din Sfântu Gheorghe. Ieri s-a dat în folosință imobilul reconstruit, mai este nevoie de câteva lucrări și achiziții de veselă, dar în mare parte cantina este terminată.

Cantina a fost reconstruită printr-un proiect de dezvoltare în valoare totală de 1,5 milioane de lei, renovarea în sine costân 650.000 lei, iar achizițiile care urmează a fi făcute pentru amenajarea birourilor și a bucătăriei vor costa 280.000 lei. „Sunt foarte mulțumită pentru că am reușit să terminăm o lucrare de 32 de luni în doar 5 luni de zile, în ciuda faptului că deși la început a fost vorba doar de renovare, după o expertiză tehnică am fost nevoiți să reconstruim clădirea” – a declarat viceprimarul municipiului Sfântu Gheorghe, Sztakics Éva.

Clădirea este construită după ultimele norme europene, are intrare separată pentru persoanele cu dizabilități, precum și o încăpere unde angajații se pot schimba, pentru ca în bucătărie să intre numai în halat.

„Deși capacitatea cantinei este de 450 de persoane, este puțin probabil că vom putea servi acest număr de locuitori, acest lucru depinde de bugetul alocat pentru acest scop de către Consiliul Local Sfântu Gheorghe” – a declarat șeful Serviciului Social, Tankó Vilmos.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
deysimoni, 21 ianuarie 2012
si totusi unde se afla aceasta cantina- adresa?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.