ACTUALITATE 23 septembrie 2021

Campanie gratuită de sterilizare a câinilor, la final de săptămână

de David Leonard Bularca | 1000 vizualizări

Tega SA, compania de salubritate a Municipiului Sfântu Gheorghe, organizează, în colaborare cu Asociația pentru câini fără stăpâni „Amy” și primăria, o nouă campanie de sterilizare a necuvântătoarelor. Acțiunea va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni, sâmbătă, pe 25 septembrie.

„Pe data de 25, sâmbătă, va continua campania de sterilizare. S-au înscris oamenii în două locuri, și la adăpost și la Asociația Amy. Sunt programați la sfârșit de săptămână. Sunt 26 de persoane înscrise până acum”, a spus, pentru Observatorul de Covasna, directorul TEGA, Máthé László.

Sterilizările se vor realiza, la fel ca până acum, la cabinetul veterinar din cadrul Adăpostului de Câini din Câmpu Frumos.

„E important să le spunem oamenilor, să îi motivăm să își aducă animalele la sterilizat acum, că au toate condițiile. În plus, dacă avem campanii de succes, pe viitor putem să cerem primăriei să ne mai dea bani. Acum am primit fonduri, dar dacă nu le putem folosi, atunci anul viitor nu o să mai beneficiem”, a transmis și Kinga Pora, președintele Asociației pentru Câini fără Stăpâni AMY din Sfântu Gheorghe.

În cadrul altor campanii de sterilizare gratuite s-au sterilizat până în 50 de animale de companie.

„Am mai avut campanii în care aproape 50 de capete au fost sterilizate”, a mai declarat Máthé László.

Cei care doresc să se înscrie, o pot face atât la Adăpostul TEGA (telefon 0732717185), cât și  la Asociația Amy (telefon 0721384068).

A contribuit și Iulia Drăghici - Taraș

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.