ACTUALITATE 30 mai 2012

Cadoul Primăriei pentru copiii din Sfântu Gheorghe: Teren modern de joacă în Parcul Central

de Székely Emőke | 89 vizualizări

Vineri, de Ziua Copilului, și autoritățile locale îi sărbătoresc pe cei mici. Primăria Sfântu Gheorghe va inaugura noul loc de joacă din Parcul Elisabeta, modernizat recent. Aici au fost amplasate jucării noi, iar pentru a evita eventualele accidentări au fost montate plăci de cauciuc. Copiii se pot bucura de noul loc de joacă chiar de ziua lor.

Programe colorate și pe placul celor mici vor fi organizate în mai multe locații din oraș: în Piața Libertății, în fața Liceului „Mikó” și în Parcul Elisabeta vor fi concerte, programe pentru copii, concursuri de desen, activități meșteșugărești, dar va fi și un târg de unde părinții vor putea cumpăra dulciuri, jucării sau haine pentru cei mici.

În cazul în care vremea nu va permite ca aceste activități să aibă loc în aer liber, acestea se vor muta în holul Teatrului, în Casa de Cultură „Kónya Ádám” și în Biblioteca Județeană „Bod Péter”. Organizatorii atrag atenția partidelor politice că pe teritoriul evenimentelor organizate cu ocazia Zilei Copilului, orice manifestare politică este strict interzisă.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.