ACTUALITATE 4 decembrie 2014

Cabinetele medicale de la Policlinică se mută la anul

de Székely Emőke | 92 vizualizări

Conducerea Spitalului Județean „Dr. Fogolyán Kristóf” din Sfântu Gheorghe a anunțat că de la începutul anului viitor vor avea loc noi schimbări în ceea ce privește locațiile cabinetelor medicale. De această dată se vor muta provizoriu cabinetele de la Policlinică, motivul fiind lucrările de consolidare și modernizare ale unității sanitare.

„Vom anunța din timp populația despre noile locații ale cabinetelor medicale din cadrul Policlinicii, unele dintre ele vor fi chiar în afara spitalului. Le cerem oamenilor să fie înțelegători și să aibă răbdare pentru că odată ce lucrările se vor finaliza, vom avea o unitate medicală modernă, conform cerințelor” – a declarat managerul spitalului, András-Nagy Róbert.

Acesta a mai spus că lucrările de la Policlinică vor dura cel puțin jumătate de an. Directorul medical al spitalului, dr. Antal Álmos, spune că deși legea le permite, nu vor să închidă provizoriu niciun cabinet de la Policlinică.

„Nu toată lumea își permite să meargă la un cabinet medical particular, iar Policlinica deservește un număr mare de pacienți. Cu toate că va fi greu, vom face în așa fel încât să nu închidem niciun cabinet” – a spus dr. Antal Álmos.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.