ACTUALITATE 7 octombrie 2012

Bronz pe echipe la Maratonul Bucureşti

de Székely Emőke | 45 vizualizări

Echipa Tri-Team, manageriată de CS Tri-Aluta Sfântu Gheorghe, a obținut medalia de bronz la Maratonul Internațional București, ce a avut loc duminică în Capitală. Pe de altă parte, sportivul Deák Zsombor s-a rătăcit, și astfel echipa lui a acumulat un dezavantaj de 5 kilometri.

Dániel Attila din Sfântu Gheorghe a făcut parte din echipa de ștafetă Tri-Team și a câștigat medalia de bronz la prestigiosul concurs care a reunit la start 250 de echipe din mai multe țări. Rezultatul obținut este cu atât mai mare cu cât pe primele locuri s-au clasat sportivi din Kenya, țară recunoscută pentru valoarea atleților săi. Din echipa Tri-Team au mai făcut parte Cristian Luțic şi Emanuel Trandafir din București și Ion Lică din Bârlad.

Deák Zsombor, Pulugor József și Jakab-Benke Hajnalka au participat de asemenea la concurs, și au reușit să termine printre primele zece ștafete, deși Deák Zsombor s-a rătăcit pe traseu. „Din păcate vorbim de un concurs prestigios, dar cu deficiențe grave în organizare. Arbitrii trebuiau să stea în permanență pe traseu și să îndrume sportivii. Acest lucru nu s-a întâmplat, Zsombor s-a rătăcit și a intrat pe un alt traseu, iar astfel a parcurs 15 kilometri în loc de 10. După concurs i-am întrebat pe arbitri dacă au stat sau nu pe tot parcursul cursei la locurile lor și ne-au răspuns că nu, au mai și plecat. Asta este, se mai întâmplă. Din păcate însă astfel am pierdut vreo 20 de minute, ceea ce ne-a clasat undeva pe locul 7-8 din cele 250 de echipe” – ne-a declarat Jakab-Benke Hajnalka.

Maratonul Internațional București a fost câștigat la individual de kenyanul Felix Kangago, iar la feminin de etiopiana Almaz Nagede Fekade.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.