ACTUALITATE 23 martie 2012

Bisericile se implică în proiectul Sing-Sing

de Székely Emőke | 83 vizualizări

Iarna pare că s-a sfârșit, așadar pot începe evacuările din clădirea Sing-Sing din Cartierul Ciucului. Primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Árpád, spune că va duce la bun sfârșit ceea ce a început și a vorbit despre procesul de evacuare a actualilor locatari. „Consiliul Local dorește rezolvarea problemei cu ajutorul bisericilor. Acestea vor primi bani de la administrația publică, cu care vor închiria apartamente celor care locuiesc acum în Sing-Sing. Persoanele vizate vor trebui să presteze anumite munci pentru contravaloarea chiriei și vor ști că pot sta în locuințele închiriate atâta timp cât muncesc. Cred că este esențial să îi legăm de o altfel de comunitate decât cea în care se află acum” – a declarat primarul.

Clădirea Sing-Sing este proprietatea Primăriei Sfântu Gheorghe, iar după ce va fi evacuată va fi renovată și folosită probabil ca și internat.

În ceea ce privește securizarea cartierului Ciucului, au fost puse în funcțiune camere de supraveghere, la care au acces atât poliția județeană, cât și cea locală.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.