ACTUALITATE 19 februarie 2023

Bărbat de 30 de ani, cercetat pentru furt calificat; Parchetul a decis punerea lui sub control judiciar

de David Leonard Bularca | 878 vizualizări

Un bărbat de 30 de ani se află sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, fiind cercetat pentru furt calificat. Bărbatul a furat, din șapte autoturisme dintr-o autogară din Sfântu Gheorghe, bani, bonuri de motorină, haine și o lanternă, conform unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Covasna. 

Săptămâna trecută, joi, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sfântu Gheorghe a dispus măsura controlului judiciar împotriva bărbatului, pentru o perioadă de 60 de zile. Asta înseamnă, printre altele, că el trebuie să se prezinte periodic la secția de poliție. 

„La data de 16.02.2023, bărbatul de 30 de ani a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sfântu Gheorghe, împotriva acestuia fiind dispusă măsura controlului judiciar, pe o perioadă de 60 zile, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat”, au transmis polițiștii covăsneni prin intermediul unui comunicat de presă. 

Bărbatul a furat mai multe lucruri, din șapte mașini care erau parcate și neasigurate. 

„La data de 14.02.2023, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Sfântu Gheorghe au fost sesizați cu privire la faptul că, în noaptea de 13-14.02.2023, o persoană necunoscută a pătruns în incinta unei autogări din municipiul Sfântu Gheorghe, de unde a sustras diferite bunuri.

La fața locului s-au deplasat polițiștii Biroului de Investigații Criminale, care, din primele verificări efectuate, au stabilit că persoana în cauză a intrat în incinta societății, unde, profitând de faptul că autoturismele firmei erau neasigurate, a pătruns în interiorul a șapte autoturisme, din care a sustras o sumă de bani, mai multe bonuri de motorină, articole de îmbrăcăminte și o lanternă”, se arată într-un alt comunicat de presă al IPJ Covasna. 

Cercetările sunt continuate de polițiști într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.