ACTUALITATE 9 decembrie 2012

Balul Voluntarilor

de Székely Emőke | 83 vizualizări

Balul VoluntarilorAdunarea Generală a ONU a decis în 1985 ca data de 5 decembrie să fie Ziua Internațională a Voluntarilor. Așadar în această zi organizațiile de voluntari de peste tot din lume atrag atenția asupra importanței voluntariatului.

Vineri, Centrul de Voluntariat „HITI” din Sfântu Gheorghe a organizat în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret, pentru al treilea an consecutiv, Balul Voluntarilor. Cu această ocazie au fost premiate acele persoane care în acest an au contribuit semnificativ la îmbunătățirea voluntariatului în județul Covasna, printre ei numărându-se și Deregán Dorottya, o fetiță de 7 ani care activează în cadrul Serviciului de Ajutor Maltez.

Șefa Centrului de Voluntariat „HITI”, Grüman Éva-Orsolya, a spus în discursul ei de deschidere că ideea acestui bal le-a venit în urmă cu trei ani și încă de atunci și-au dorit să creeze o tradiție din acest eveniment. „Acest bal este o bună oportunitate pentru voluntarii din județ să se întâlnească, să se cunoască mai bine și să schimbe experiențele trăite de-a lungul anului”, a declarat Grüman Éva-Orsolya.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.